Έχετε μια επιχείρηση χωρίς ιστοσελίδα;

Υπάρχουν πολλοί και κατανοητοί λόγοι για τους οποίους ακόμη δεν έχετε προχωρήσει στην δημιουργία ιστοσελίδας για την επιχείρηση σας. 

Για παράδειγμα “Δεν είμαι καταλαβαίνω από την τεχνολογία”, “είναι πολύ ακριβό”, “Δεν έχω το χρόνο” ή το περίφημο “Έχω αρκετή δουλειά και δεν χρειάζομαι”. Η πραγματικότητα είναι ότι δεν χρειάζεται να είστε εξοικειωμένοι με την τεχνολογία, η απόκτηση ενός επαγγελματικού ιστότοπου για την επιχείρησή σας μπορεί να είναι φθηνή και εύκολη και για να γίνει ακόμη πιο απλή για εσάς και αντίθετα από ότι πιστεύετε το να μην έχετε μια ιστοσελίδα σας κοστίζει σε χρόνο και χρήμα.

Εξακολουθείτε να μην είστε σίγουροι εάν η επιχείρησή σας χρειάζεται ιστοσελίδα; Δείτε παρακάτω 5 λόγους…

1. Η ύπαρξη μιας ιστοσελίδας θα προσελκύσει νέους πελάτες στην επιχείρησή σας και θα σας αποφέρει περισσότερα χρήματα.

Έχει αποδειχθεί στατιστικά πολλές φορές ότι τουλάχιστον το 81% των ανθρώπων, δηλαδή 4 στους 5,  ερευνούν μια επιχείρηση ή μια υπηρεσία στο διαδίκτυο πριν λάβουν μια απόφαση αγοράς. Εάν η επιχείρηση σας δεν διαθέτει ιστοσελίδα, δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να αποκτήσετε μερίδιο από αυτό το κομμάτι της αγοράς.

Η ιστοσελίδα της επιχείρησης σας μπορεί να είναι διαθέσιμη όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα ακόμη και όταν εσείς δεν είστε διαθέσιμος. Μια ιστοσελίδα είναι η συνεχής επαγγελματική σας προβολή ακόμη και όταν εσείς δεν εργάζεστε.

2. Δώστε άμεση αξιοπιστία στην επιχείρησή πολύ απλά, με μια ιστοσελίδα

Ο καταναλωτής του 21ου αιώνα είναι σκεπτικιστής. Στην πραγματικότητα, 1 στους 2 σε έρευνες έχουν δηλώσει ότι δεν θα εμπιστεύονταν μια επιχείρηση χωρίς ιστοσελίδα. Διαθέτοντας μια καλή ιστοσελίδα ενισχύεται άμεσα η αξιοπιστία της επιχείρηση σας.

Ο αριθμός των πρώτων εμφανίσεων και οι ιστότοποι σάς επιτρέπουν να κάνετε μια πολύ ισχυρή εντύπωση με μια καλά σχεδιασμένη εισαγωγή για την επιχείρησή σας.

Μια ιστοσελίδα θα αναδείξει καλύτερο το αντικείμενο της επιχείρησης σας και την εργασιακή σας εμπειρία. Χωρίς αμφιβολία είναι ένα κρίσιμο σημείο που μπορεί να σας ξεχωρίσει από τους ανταγωνιστές σας.

3. Δεν είναι τόσο δύσκολο, ή τόσο ακριβό, όσο νομίζετε.

Δεν χρειάζεται να είστε έμπειροι στην τεχνολογία για να αποκτήσετε μια ιστοσελίδα. Πολλές εταιρείες ανάπτυξης ιστοσελίδων έχουν πολύ απλές διαδικασίες εγγραφής που κάνουν τη διαδικασία γρήγορη και ανώδυνη για εσάς.

Αν θεωρείτε ότι η δημιουργία μιας ιστοσελίδας είναι ακριβή υπόθεση το σίγουρο είναι προσφέρουν καλύτερη απόδοση επένδυσης από οποιαδήποτε άλλη μορφή διαφήμισης. Εάν σκοπεύετε να προβάλετε την επιχείρηση σας, υπάρχουν διάφορα εργαλεία αλλά μια ιστοσελίδα αποτελεί προτεραιότητα για την πολύτιμη διαδικτυακή εταιρική ταυτότητα της επιχείρησης.

Με την πάροδο του χρόνου, η σχετικά χαμηλή επένδυση για την απόκτηση μιας ιστοσελίδας για την προβολή της επιχείρησης σας, θα αποφέρει νέους πελάτες και θα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της επωνυμίας σας.

4. Η κατοχή μιας ιστοσελίδας θα σας εξοικονομήσει χρόνο.

Είτε ανταλλάσσετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, λαμβάνετε κλήσεις είτε στέλνετε προτάσεις – η επικοινωνία με πιθανούς πελάτες απαιτεί χρόνο. Η ιστοσελίδα σας μπορεί να σας εξοικονομήσει χρόνο, παρέχοντας απαντήσεις σε συνήθεις ερωτήσεις και ερωτήσεις πελατών. Πολύ απλά μπορείτε να περάσετε το χρόνο σας κάνοντας πιο πολύτιμα πράγματα για την επιχείρηση σας.

5. Τοποθετήστε τον εαυτό σας και κρατήστε τον έλεγχο της επωνυμίας σας.

Μια ιστοσελίδα λειτουργεί ως η πλατφόρμα που θα περάσει το βασικό μήνυμα για το αντικείμενο της επιχείρησης σας, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της.  Διαμορφώνει τη διαδικτυακή εταιρική ταυτότητα της επιχείρησής σας με τρόπο που τα εργαλεία των διαφόρων μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι αδύνατο να παρέχουν.

Η ιστοσελίδα σας δίνει τη δυνατότητα να τοποθετήσετε την επιχείρηση σας στην αγορά και να απευθυνθείτε άμεσα στον ακριβή τύπο πελατών που αναζητάτε.

5 λόγοι για τους οποίους κάθε επιχείρηση χρειάζεται μια ιστοσελίδα digi-plan.gr κατασκευη αναπτυξη ιστοσελιδων

Μια ιστοσελίδα είναι αναγκαία και πολύ εύκολο να την αποκτήσετε

Υπάρχει ένα πολύ μικρό και χαμηλού κόστους εμπόδιο για την είσοδο της επιχείρησης σας στο διαδίκτυο. Ταυτόχρονα όμως  υπάρχει μια τεράστια ευκαιρία να βοηθήσετε στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

Στην Digi-Plan παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στην κατασκευή ιστοσελίδων. Παραδίδουμε στους πελάτες της μια πλήρως παραμετροποιήσιμη ιστοσελίδα με την πλατφόρμα του WordPress η οποία θα προβάλει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την επιχείρηση σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για την καλύτερη αξιοποίηση των διαδικτυακών μέσων προβολής της επιχείρησης σας.

Μτφ. Αν η επιχείρηση σας δεν είναι στο internet, τότε η επιχείρηση σας δεν θα έχει δουλειά.