Στο Service-Support Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, δίνοντας έμφαση στην Αμεσότητα και στην Ποιότητα της Εργασίας μας, διαθέτουμε με ένα τηλεφώνημα σε άμεση απόκριση, τους τεχνικούς μας στην διάθεση του πελάτη στον χώρο του, με τις χαμηλότερες τιμές “on-site service“ στην αγορά. Η λειτουργία μιας επιχείρησης στο σημερινό κόσμο αποτελεί εξαιρετική πρόκληση. Είναι ακόμα δυσκολότερη όταν δεν μπορούν οι υπάλληλοί σας να εργαστούν λόγω προβλημάτων υπολογιστών ή δικτύων. Ο χαμένος χρόνος της εργασίας μπορεί να είναι εξαιρετικά δαπανηρός για μια επιχείρηση.

Εμείς έχουμε τη  λύση για τα προβλήματα αυτά. Η εταιρεία μπορεί να γίνει το τμήμα Πληροφορικής/Μηχανογράφησης της επιχείρησης για ένα μόνο μικρό μερίδιο του κόστους. Ειδικεύεται στην παροχή υπηρεσιών επιδιόρθωσης ηλεκτρονικών υπολογιστών και υποστήριξης δικτύου στο χώρο του πελάτη, για επιχειρήσεις μικρού και μεσαίου μεγέθους. Ως το «μερικής-απασχόλησης» τμήμα Πληροφορικής/Μηχανογράφησης, οι πιστοποιημένοι τεχνικοί της εταιρείας  παρέχουν γρήγορες, προσιτές και αποδοτικές υπηρεσίες ηλεκτρονικών υπολογιστών και τεχνικής υποστήριξης. Έτσι συνεχίζεται η ομαλή λειτουργία της επιχείρησης, με ραντεβού αυθημερόν, απογευματινά και τα Σαββατοκύριακα, δίνοντας το “παρών” όποτε χρειασθεί. Επίσης η επιχείρηση  αναλαμβάνει τη μηνιαία συντήρηση του υπάρχοντος εξοπλισμού μιας επιχείρησης καθώς και την απομακρυσμένη τεχνική υποστήριξη. Παρέχει βοήθεια για τα καθημερινά προβλήματα που ίσως αντιμετωπίσει και μέσω της χρήσης εξειδικευμένου λογισμικού απομακρυσμένης πρόσβασης, απευθείας από την έδρα της μας χωρίς μεγάλο κόστος.

Με την εταιρεία μας ο πελάτης έχει ένα ενιαίο και μοναδικό σημείο επικοινωνίας και ευθύνης για όλες τις υπηρεσίες σχετικά με το υλικό (hardware), το λογισμικό (software) και όποιο άλλο θέμα ηλεκτρονικών υπολογιστών. Κάθε πτυχή των υπολογιστών και του δικτύου της επιχείρησής του μπορεί να το διαχειριστεί μέσω της εταιρείας μας.